woensdag 17 september 2014

Fijne donatie!

In augustus kreeg Stichting Nilakoto post van Eska Graphicboard uit Sapppermeer. Zij deelden mee dat meneer Leeuwerke voor zijn 25 jarig jubileum geen receptie wilde, maar een storting naar onze stichting. Een jubileumdonatie! Dat vonden wij heel bijzonder; we wisten niet waar Sappermeer lag en kenden ook meneer Leeuwerke niet! 
Enkele dage daarna zat collega Zwaan in de mailbox, ook hij deed een storting naar de stichting. In die mailwisseling begon het één en ander duidelijk te worden...

Heimerik Leeuwerke was de vorige eigenaar van de bus waar Robert eind 2011 mee naar Gambia is afgereisd... Hij vond het doeleind van zijn Ford Transit waar hij eerder een Carbage Run mee had gereden zo sympathiek, dat hij ons project is gaan volgen.


Rest ons natuurlijk te vertellen dat wij Heimerik heel dankbaar zijn voor het opgeven van zijn jubileumborrel en het koesteren van ons project!!

NB: ná deze brief ontvingen wij ook de volgende mail....


Beste Collega's.

Mag ik jullie hartelijk bedanken voor jullie aanwezigheid tijdens de BBQ en of bijdrage afgelopen vrijdag 12 September
Onder een stralende nazomer zon heb ik het erg gezellig gevonden dat jullie langs zijn geweest.
Aan de gezichten en de lege schalen te zien hebben jullie je ook vermaakt, net als de hond trouwens, die heeft nog nooit de frisbie zo vaak weg zien gooien op 1 dag.

De volgende dag was het natuurlijk opruimen en geld tellen. Ik ben nog bijna opgepakt voor het bezit van 4385 euro vals geld :>) ,  dit zat namelijk in de doos van de TD met 1000 enveloppen met inhoud naast de ca 1 1/2 Kg aan vulringen en 110 euro aan kleingeld en 10 euro papiergeld (centen stuivers dubbeltjes en 50 cent zie lijstje hieronder) Heb nog even overwogen de hele doos zo op te sturen naar Nilakoto maar kon dat toch ook weer niet over mijn hart verkrijgen.

Kortom we hebben nog even een uurtje staan enveloppen scheuren de volgende dag.
Het totale ontvangen bedrag wat ik over zal maken naar de stichting Nilakoto is 206,92
Nogmaals bedankt en misschien is er nog eens een aanleiding om het over te doen.

Groeten, ook namens Marian,
Heimerik

Geen opmerkingen: